Land og kontinenter

Land og kontinenter - Herbert Genzmer, Christian Schütz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbert Genzmer, Christian Schütz
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Land og kontinenter.pdf
ISBN
4083342572219

BESKRIVELSE

Boken inneholder spørsmål og svar om verdens 194 land innenfor emner som geografi, økonomi, historie og kultur. Hvert land blir presentert med en faktaramme med flagg, styresett, hovedstad, innbyggertall, areal, språk og religion. Nedenfor rammen gir teksten mer utførlig informasjon i form av spørsmål og svar. Boken er utstyrt med kart, både geografiske og politiske kart, samt tabeller som sammenfatter geopolitiske, kulturelle, økonomiske og historiske data og gir et raskt sammendrag av opplysningene. Har register.

Vann påvirker kontinuerlig prosessene som foregår på land. I sin tur danner kontinentene egenskapene til verdenshavet.

så kan øyer tilhøre en verdensdel, men ikke et kontinent). Verden deles vanligvis inn i 7 verdensdeler (ulike definisjoner kan ... Antarktis er fellesbetegnelsen på land- og havområdene omkring jordens sørpol.

RELATERTE BØKER