Lag favorittfigurene fra Barne-TV

Lag favorittfigurene fra Barne-TV - Lise Nymark | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Nymark
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Lag favorittfigurene fra Barne-TV.pdf
ISBN
5826735931044

BESKRIVELSE

20 oppskrifter - fra Fantorangen til Titten Tei!Her presenteres, for aller første gang, strikke- og hekleoppskrifter til ca. 20 av de mest kjente og kjære figurene fra Barne-TV. De fleste av dagens barn har et forhold til figurer som Kuraffen, Fantorangen, Høna Turi og Kråka fra Kråkeklubben, mens mødrene og bestemødrene med glede husker sine gamle helter, som Flode, Teodor og Titten Tei. De er her alle sammen, og flere til. Det er bredde i produktutvalget, og boken har mer enn 20 oppskrifter til varierte produkter. Det er flest figurer i ulike størrelser, fra små 3D-figurer som kan brukes som nøkkelringer etc., til store kosedyr. Noen av karakterene er også brukt som flatemønster på produkter med ulike bruksområder, for eksempel som strikket/tovet sitteunderlag og som mønster på strikkegensere, puter og pledd. Dette er boken for alle strikke- og hekleglade mødre, bestemødre, tanter og onkler som ønsker å lage fine norske figurer til de minste i familien, samt alle som vil ha inspirerendehobbyprosjekter til julemarkeder, foreninger, skoler og barnehager. Oppskriftene har varierende vanskelighetsgrad, men de fleste som har litt erfaring i strikking og hekling kan klare å lage alle modellene i boken.Bla i boka

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Lag favorittfigurene fra Barne-TV av Lise Nymark (ISBN 9788202431181) hos Adlibris.com.

Her presenteres, for aller første gang, strikke- og hekleoppskrifter til ca. 20 av de mest kjente og kjære figurene fra Barne-TV.

RELATERTE BØKER