De bortgjemte, og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom

De bortgjemte, og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom - Jørgen Jelstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Jelstad
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
De bortgjemte, og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom.pdf
ISBN
9926295747530

BESKRIVELSE

De sykeste pasientene ligger i lyd- og lysisolerte rom, med masker for øynene, helt flatt i en seng de aldri er ute av, og de tåler knapt å snus i sengen. Flere av dem ernæres gjennom en sonde i nesen. Mange av dem er ungdommer eller unge voksne, og en stor andel av de sykeste pasientene pleies av sine pårørende i årevis fordi det ikke finnes noe annet tilbud. Jørgen Jelstad tar oss med inn i mange av disse hjemmene, der flertallet opplever å bli mistrodd på grunn av en psykiatrisering av tilstanden. Samtidig skriver han fra norsk og internasjonalt forskningsmiljø og hjelper oss å forstå hva denne mystiske sykdommen er og hvorfor den er omstridt i fagmiljøene. Forfatteren har selv en ME-syk mor.

Nå foreligger en rettskraftig dom VMI til en ME-syk 18-åring ble utmålt til nesten… De sykeste pasientene ligger i lyd- og lysisolerte rom, med masker for øynene, helt flatt i en seng de aldri er ute av, og de tåler knapt å snus i sengen. Flere av dem ernæres gjennom en sonde i nesen.

2 725 liker dette · 71 snakker om dette. Om sykdommen ME/CFS De bortgjemte - og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom.

RELATERTE BØKER