Stressmestring

Stressmestring - Heidi Bjurquist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Bjurquist
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Stressmestring.pdf
ISBN
4840301842639

BESKRIVELSE

Det kan i nåtidens høytemposamfunn være en utfordring å finne balansen og føle at man mestrer hverdagen.Stress er en for mange en stor barriere for gode prestasjoner. Et viktig element i å være en god leder er å holde stressnivået under kontroll både hos seg selv og hos ansatte. Denne boken gir gode innspill til hvordan man kan mestre en stressende hverdag på en bedre måte.For stort forventningspress fra alle kanter gjør at vi ledes rundt i manesjen av usynlige mentale plageånder som dårlig samvittighet og skyldfølelse. Når vi strever i hverdagen, handlingslammer det utfoldelsen og setter kjepper, i lykkehjulet. Et stresset menneske er ikke bare et menneske i ubalanse, men samtidig et menneske som har det vondt i arbeids- og privatlivet.Denne boken viser deg hvordan du knekker prestasjonskoden og bygger en sterk hverdagsselvtillit. Den inneholder verktøy til å senke pulsen og samtidig øke prestasjonene ved å bli mer fokusert, mer organisert, mer motivert samt dyktig på stressmestring.Heidi Bjurquist er utdannet innen internasjonal handel, og har vært leder i en lang årrekke. Hun har de siste ti årene jobbet som rådgiver og coach for enkeltpersoner og arbeids-givere. Heidi har i samarbeid med Hegnar Media tidligere utgitt bøkene Modighetsmuskler og Karriereforeldre.

oktober 2015 av Jan-Sverre Syvertsen. Jo mer du har å gjøre, jo viktigere er det å ha en måte å håndtere prosjekter, oppgaver, deadlines og kontakten med kollegaer på.

Instituttets kjernevirksomhet er forebygging og behandling av stressrelaterte helseplager. Avspenningsprogrammet Slapp av! har vært på markedet siden 1994. Det borger for kvalitet! Programmet kan hjelpe deg til fornyete krefter og vitalitet.

RELATERTE BØKER