Perlehumør; over 300 mønstre på figurer, spill, leker og mye mer!

Perlehumør; over 300 mønstre på figurer, spill, leker og mye mer! - Siw Boine, Torunn Grønbekk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Boine, Torunn Grønbekk
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Perlehumør; over 300 mønstre på figurer, spill, leker og mye mer!.pdf
ISBN
9918453129830

BESKRIVELSE

Perling er gøy! Her finner du massevis av mønstre som gjør det enda morsommere! Enkle mønstre til emojis, søte dyr, tøffe dinosaurer, sjørøvere, planeter, sløyfer og blomster Julepynt og påskepynt Halloween-figurer - lag skumle skjeletter, lysende lykter og ekle edderkopper Bordkort, fotoprops og pynt til bursdagen 3D-figurer: esker, kaker, kaktuser, sparebøsse, frukt og fotorammer ... og mye, mye mer!

Innbundet / 2017 / Bokmål 199,-174,- Klinke med kuler Bross, Helena ... Når små og store er med og spiller i Tirilltoppen Frydefoni, er de gode venner og har det fint sammen, men når folk på Tirilltoppen skal bli enige om en vei, blir det verre - i alle fall til å begynne med. I denne boka blir Guro kjent med en pike som heter Ellen Andrea, og både Guro og Lille-Bjørn drar til sjøs, men begge kommer hjem igjen.

Det vil Caroline få en slutt på og viser herved fram noe... Perlehumør. Over 300 mønstre på figurer, spill, leker og ...

RELATERTE BØKER