Når jeg skjuler mitt ansikt

Når jeg skjuler mitt ansikt - Berit Okkenhaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Okkenhaug
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Når jeg skjuler mitt ansikt.pdf
ISBN
6340584152349

BESKRIVELSE

Boka setter søkelys på hva skam er og utfordrer oss til å komme til rette med vår egen skam. Boka er skrevet for dem som har lyst til å lære mer om seg selv og sine egne reaksjoner, spesielt i lys av kristen oppdragelse og forkynnelse. Forfatteren er prest ved Institutt for Sjelesorg, Modum Bad.

Jeg prøvde å måle nå, selv om det er litt vanskelig når nesen er i veien og uten å bøye målebåndet Ansiktet mitt er 17,5 cm fra hårfestet i pannen til haken, 13 cm bredt over kinnbeina og 10 cm bredt rett under underleppa. Er det noen som vet om det regnes som langt ... Når jeg skjuler mitt ansikt Berit Okkenhaug (Häftad) Tipsa en vän 325 kr Antal.

Som regel dreier det seg om situasjoner hvor de taper ansikt. I mitt tilfelle var jeg sammen med en damebedårer, og han hadde liten interesse av å ødelegge sitt rykte som damesjarmør.

RELATERTE BØKER