Frisk, syk eller bare plaget?

Frisk, syk eller bare plaget? - Even Lærum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Even Lærum
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Frisk, syk eller bare plaget?.pdf
ISBN
6214898457560

BESKRIVELSE

Frisk, syk eller bare plaget? gir en bred fagterminologisk innføring i viktige helsefaglige uttrykk, begrep og fakta som for eksempel helse, mestring, stress, livskvalitet, alternativ behandling, rehabilitering, uføretrygd og hjelpestønad. Her finner man svar på spørsmål som hva er sykdom, og når er en person syk? Hva betyr en diagnose, og er den riktig? Studenter innen grunnutdanningene i helsefag kan særlig i begynnelsen av sine studier ha problemer med alle nye og kompliserte fagtermer som i undervisningen blir mangelfullt eller ikke definert, og som heller ikke finnes samlet i en bok. Ikke minst ved skriftlige og gruppebaserte oppgaver kan denne boken være nyttig. Den er også relevant for ansatte i helsevesenet eller andre som arbeider med, eller interesserer seg for, helsefaglige temaer. Boken er rikt illustrert med figurer, foto og tabeller, og den er levendegjort med praktiske pasienteksempler. Forfatteren bidrar også med forslag til diskusjonstemaer. Even Lærum er professor i allmennmedisin og har lang erfaring i tverrfaglig undervisning, forskning og publisering innen en rekke medisinske områder. Han er for tiden leder av Formidlingsenheten i Nasjonalt ryggnettverk ved Ullevål universitetssykehus og arbeider fast som primærlege.

Sammenlikn alle landets tilbud, og finn billigste og beste lån, kredittkort, forsikring og pengeplassering for deg. Siterer fra Dagbladet (eller var det VG): "Oslo kommune opplyser at de åpner flere telefonlinjer etter å ha mottatt 1750 anrop på coronatelefonen i løpet av én dag, hvor de klarte å behandle bare 350 henvendelser." Men dette kan jo ikke komme som et sjokk, underlig at de ikke har innkalt kavaleriet og alt som kan krype og gå. Frisk, syk eller bare plaget? av Even Lærum innbundet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788276745832. Frisk, syk eller bare plaget? gir en bred fagterminologisk innføring i viktige helsefaglige uttrykk, begrep og fakta som for eksempel helse, mestring, stress, livskvalitet, ... Frisk, syk eller bare plaget?: innføring i medisinsk nøkkelkunnskap ISBN 9788276745832, 2005, Even Lærum Fra 120,- Kjøp Selg På sosiale medier kan hvem som helst spre informasjon om hva som skal kunne kurere kreft.

Jon Ewo (Innbundet) 172 kr. Kjøp Penelope er syk.

RELATERTE BØKER