12 eventyr og et spøkelse

12 eventyr og et spøkelse - Aleksander Gamme | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Gamme
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
12 eventyr og et spøkelse.pdf
ISBN
1396907406208

BESKRIVELSE

Ny bok av Norges mest allsidige eventyrer Aleksander Gamme - en herlig mikstur av eventyr, spenning og underholdning mellom to permer. I denne boka får vi være med Aleksander Gamme på et knippe av hans favoritteventyr. Fra første gang han forvillet seg ut i ødemarka, 50 dager med ski og pulk gjennom Finnmark og Troms, til verdens lengste skitur i Antarktis, tur retur Sydpolen alene. 12 eventyr og et spøkelse  spenner imponerende bredt. Vi får være med Aleksander som mursteinsarbeider i Rwanda og krydderkremmer i Marrakesh, til trange grotter i Nordland og på hesteryggen som gullgravende cowboy på Dovrefjell. Med livet som innsats blant høye topper i Pamir til dramatikk på skolebenken i Afrikas villmark, og den nervepirrende luftseilasen under flere hundre heliumballonger. Og hvem andre ville valgt en tandemsykkel for å krysse Sahara? Eller sende papirfly fra toppen av Mount Everest? Og ikke minst - Aleksander tar oss også med på en nervepirrende og gysende historie fra en natt i Englands mest hjemsøkte hus. Hans evne til å reflektere og filosofere i uforutsigbare retninger over både store og små spørsmål vil også farge opplevelsene og både utfordre og inspirere leseren.  Aleksander Gamme har en lidenskap for fantastiske reiser, sjeldne opplevelser og merkverdige øyeblikk. Spe på med en dose kreativitet og galskap før du rører alt sammen med en humoristisk penn - og det er duket for en herlig mikstur av eventyr, spenning og underholdning mellom to permer. Aleksander Gamme er kjent fra Drømmeturen på NRK1 høsten 2014.Les utdrag fra boka

12 eventyr og et spøkelse spenner imponerende bredt. Ny bok av Norges mest allsidige eventyrer! - en herlig mikstur av eventyr, spenning og underholdning mellom to permer.I denne boka får vi være med Aleksander Gamme på et knippe av hans favoritteventyr. Fra første gang han forvillet seg ut i ødemarka, 50 dager med ski og pulk gjennom Finnmark og Troms, til verdens lengste skitur i Antarktis, tur retur Sydpolen alene.

14 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Per Andreas Tønder.

RELATERTE BØKER