Rød himmel

Rød himmel - Simon Sebag Montefiore | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Sebag Montefiore
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Rød himmel.pdf
ISBN
7799146280747

BESKRIVELSE

Rød himmel av Simon Sebag Montefiore er en fengslende historie om lidenskap, mot og overlevelse hvor bedrageri er en konstant følgesvenn, og døden bare et hjerteslag unna. Fengslet i Gulag for en forbrytelse han ikke har begått, slutter Benya Golden seg til en kosakkisk straffebataljon og blir overtalt til å kjempe mot nazistene. Han melder seg til det russiske kavaleriet, og på en varm sommerdag i juni 1942 blir han og hans medsoldater sendt ut på farlige oppdrag på motstandernes jord. Benya innleder et begjærfylt forhold til en italiensk sykepleier...

Publicerad 2 november 2015. Det händer då och då att himlen eller molnen blir osedvanligt rödfärgade oftast i samband med solens nedgång.

Her får du vite hvorfor himmelen blir fargesprakende rød, rosa, orange og gul. Foto: @realistenwenche / Instagram. Rød himmel .

RELATERTE BØKER