Økonomi- og virksomhetsstyring

Økonomi- og virksomhetsstyring - Svein H. Gjønnes, Tor Tangenes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein H. Gjønnes, Tor Tangenes
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Økonomi- og virksomhetsstyring.pdf
ISBN
5946015514210

BESKRIVELSE

Læreboken tar utgangspunkt i at økonomi- og virksomhetsstyring handler om implementering av virksomhets strategi, og tematikken er derfor organisert i henhold til en styringssløyfe. I betydelig større grad enn hva som er vanlig, er boken forankret i realistiske virksomhetsproblemer. Flere av bokens caser som anvendes for å tilføre praktisk relevans og lette fremstillingen, er hentet fra tjenesteytende sektor. Med sin vektlegging på og integrering av nyere styringskonsepter fyller boken et hull i læreboktradisjonen. Boken er særlig egnet for påbygningskurs på bachelornivå og kurs på masternivå og som støtte til praktikere. Svein H. Gjønnes er siviløkonom, MBA og statsautorisert revisor. Han er i dag partner og leder av rådgivningsenheten i BDO, samtidig som han er tilknyttet Handelshøyskolen BI som høyskolelektor II og foreleser i økonomi- og virksomhetsstyring på både bachelor- og masternivå. Tor Tangenes er siviløkonom og cand.merc. fra Norges Handelshøyskole. Han er førstelektor i økonomistyring og associate dean (faglig leder) for bachelorstudiet i økonomi- og administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

Forsvarsdepartementets instruks for økonomi- og virksomhetsstyring i forsvarssektoren datert 1. januar 2016 settes samtidig ut av kraft.

En del av rollen er også å forstå verdien av Origos samfunnsoppdrag i den offentlige helheten, og utfordre økonomiske og strukturelle rammebetingelser der det er hensiktsmessig. Praktisk øk. og virksomhetsstyring arbeidskrav 7 (IKKE Økonomi og virksomhetsstyring - noen oppgaver er like).

RELATERTE BØKER