En venn av familien

En venn av familien - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
En venn av familien.pdf
ISBN
3146714356567

BESKRIVELSE

Myron Bolitar er ganske fornøyd med tilværelsen da han blir spurt om å beskytte Brenda Slaughter. Hun er idrettsstjerne, og dessuten slående vakker. Brenda har mottatt merkelige telefonsamtaler, der en ukjent stemme ber henne ringe moren. Saken er bare at moren reiste sin vei for 20 år siden. Og nå er også faren hennes forsvunnet. Selv om Myron aner trøbbel, takker han ja til jobben. Han fatter raskt en interesse for Brenda som går langt utover det rent sportslige. Men vanskelighetene oppstår når en temperamentsfull mafiafamilie viser seg å være involvert i saken, og andre er villige til å drepe for å bevare en hemmelighet.

Jeg har ikke sagt dette til noen, og jeg vil heller ikke gjøre det heller... Han var vennligheten selv, sjarmerte hele Broberg-familien i senk og ble som en ekstra-pappa for døtrene. Men de gikk rett i fellen: Robert Berchtold benyttet sin manipulative sjarmoffensiv til å kidnappe datteren deres.

Hun er idrettsstjerne, og dessuten slående vakker. Brenda har mottatt merkelige telefonsamtaler, der en ukjent stemme ber henne ringe moren.

RELATERTE BØKER