Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900

Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900 - Peter a. Kropotkin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter a. Kropotkin
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900.pdf
ISBN
2489444960621

BESKRIVELSE

Peter A. Kropotkins verk om Den russiske litteraturens historie omhandler alle de sentrale russiske forfatterne fram til begynnelsen av 1900-tallet, samt kortere introduksjoner til mindre kjente forfattere. Leseren f r stifte n rmere bekjentskap med ruvende litter re skikkelser som Pusjkin, Gogol, Turgenjev, Tolstoj, Dostojevskij, Gorkij og Tsjekhov, med mange flere, og deres litter re virksomhet ses i lys av deres respektive sosio konomiske kontekst.Kropotkin analyserer de russiske forfatternes verker p en beundringsverdig m te, og i sin litter re kritikk viser han ofte til sammenlikninger med vestlige forfattere fra de samme periodene. Hans verk vil v re av stor interesse for enhver som nsker ta et dypdykk i den litter re virksomheten i Russland fram til begynnelsen av 1900-tallet, og er ogs relevant for den alminnelig historieinteresserte leser.

Historien om meg. Ta vare på de gode ... Der Anarchismus: Ursprung, Ideal und Philosophie: Kropotkin, Peter A.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Det er en historie om å være forelder når man står midt i en krise. Om vennskap som sårer og vennskap som helbreder.

RELATERTE BØKER