Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900

Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900 - Peter a. Kropotkin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter a. Kropotkin
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Den Russiske Litteraturens Historie: Ca. 1200-1900.pdf
ISBN
9091824718526

BESKRIVELSE

Peter A. Kropotkins verk om Den russiske litteraturens historie omhandler alle de sentrale russiske forfatterne fram til begynnelsen av 1900-tallet, samt kortere introduksjoner til mindre kjente forfattere. Leseren f r stifte n rmere bekjentskap med ruvende litter re skikkelser som Pusjkin, Gogol, Turgenjev, Tolstoj, Dostojevskij, Gorkij og Tsjekhov, med mange flere, og deres litter re virksomhet ses i lys av deres respektive sosio konomiske kontekst.Kropotkin analyserer de russiske forfatternes verker p en beundringsverdig m te, og i sin litter re kritikk viser han ofte til sammenlikninger med vestlige forfattere fra de samme periodene. Hans verk vil v re av stor interesse for enhver som nsker ta et dypdykk i den litter re virksomheten i Russland fram til begynnelsen av 1900-tallet, og er ogs relevant for den alminnelig historieinteresserte leser.

Selv om fragmenter av brev, lovtekster og annet har overlevd fra århundrene før Nara-perioden, regnes krønikeverkene Kojiki (Beretning om gamle hendelser, 712 evtr.) og Nihongi eller Nihon shoki (Japans annaler, 720) som utgangspunktet for Japans litteraturhistorie. Den russiske revolution. 12.

Denne boken er skrevet av forfatteren Ryokan Ryokan 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Les Ryddeglede boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER