Barn og personvern

Barn og personvern - Sara Eline Grønvold, Morten Hendis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Eline Grønvold, Morten Hendis
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Barn og personvern.pdf
ISBN
6619842976970

BESKRIVELSE

Er det greit å dele bilder av og informasjon om barn i sosiale medier?Denne boken retter et kritisk, men nødvendig søkelys på dette spørsmålet. Den ser også på barns rett til personvern, privatliv, hva som er greit og ikke greit å presentere av bilder og opplysninger om barn, og samtidig hvordan en skal håndtere dette med norsk lov og barnekonvensjonen som bakteppe. Boken er skrevet for alle som er opptatt av barn og barns rettigheter når det gjelder publisering av bilder og andre personopplysninger på internett, i sosiale medier og bildedelingstjenester.

Viktige endringer i barnelova ble vedtatt i 1990-årene. Blant annet fordi ny teknologi skapte behov for nye regler om hvordan farskap skulle bli fastsatt. Personvern for barn og ungdom Dag Wiese Schartum, AFIN FNs barnekonvensjon om personvern Desto eldre et barn blir, desto mer selvstendig Datatilsynets og Forbrukerombudets retningslinjer Hovedregler Mindreårige som har fylt 15 år kan samtykke til innhenting og bruk av personopplysninger om seg selv For barn som er yngre enn 15 år må eventuelt foreldre samtykke til innhenting og bruk av ... Pris: 250,-.

Tips og råd til deg som jobber med personvern Eksempler på GDPR i barnehage og skole Barn og unge trenger trygge arenaer hvor de kan møte andre og bli inkludert. Det er viktig for å ha en god oppvekst.

RELATERTE BØKER