Å bekjempe sosial angst

Å bekjempe sosial angst - Gillian Butler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gillian Butler
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Å bekjempe sosial angst.pdf
ISBN
7518121691108

BESKRIVELSE

Unngår du helst å snakke i forsamlinger? Kvier du deg for å spørre om hjelp i butikken? Går du omveier for å slippe å hilse på bekjente? Sosial angst medfører problemer i hverdagen for mange mennesker. Denne boken er en selvhjelpsguide for de som sliter med sosial angst og sjenanse, og for de som hjelper dem: venner, familie, psykologer, rådgivere og leger. Den forklarer årsakene til at sosial angst og sjenanse oppstår, og viser hvordan man ved hjelp av konkrete teknikker kan bekjempe problemene. BEKJEMPE-bøkene er en serie selvhjelpsguider skrevet av spesialister innenfor hvert sitt felt. Bøkene bygger på kognitiv atferdsterapi. De inneholder konkrete teknikker og metoder som kan brukes i en lang rekke situasjoner, og som forebygger tilbakefall.

Den forklarer årsakene ... Pris: 285,-. heftet, 2010.

Den forklarer årsakene til at sosial angst og sjenanse oppstår, og viser hvordan man ved hjelp av konkrete teknikker kan bekjempe problemene. Ensomhet kan være en betydelig årsak til angst (14-16), og kan medføre at noen ønsker mer fysisk hjelp for egentlig å dekke sosiale behov (17). Ellers kan alvorlig sykdom skape angst og utrygghet (18-20), og syke eldre med moderat til omfattende funksjonssvikt og som bor alene hjemme, er spesielt utsatt (21,22). Unngår du helst å snakke i forsamlinger? Kvier du deg for å spørre om hjelp i butikken? Går du omveier for å slippe å hilse på bekjente? Sosial angst medfører problemer i hverdagen for mange mennesker.

RELATERTE BØKER