Storesøster

Storesøster - Gunnar Staalesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Storesøster.pdf
ISBN
4230106521019

BESKRIVELSE

Varg Veum oppdager ukjente sider av sin egen forhistorie. Varg Veum får overraskende besøk på kontoret sitt, av en kvinne som presenterer seg som hans halvsøster. Kvinnen har et oppdrag til Veum. Hennes guddatter, en nitten år gammel sykepleierstudent fra Haugesund, flyttet fra hybelen sin i Bergen to uker tidligere. Siden har ingen hørt fra henne. Hun har ikke etterlatt seg noen ny adresse. Hun svarer ikke på mobiltelefonen. Politiet har ennå ikke tatt saken alvorlig. Veum påtar seg oppdraget. Etterforskningen avdekker halvt fortrengte ugjerninger og oppmagasinert hat. Den fører Veum til konfrontasjon med en voldelig og kriminell MC-bande og på sporet av et fellesskap som utfolder sin livsfarlige virksomhet i internettets dunkle anonymitet. Møtet med storesøsteren skal også komme til å vise Veum ukjente sider av hans egen forhistorie. Til slutt ender det med en kamp på liv og død, også for Veum.

Ingredienser: Hvetemel, veg. fett (sertifisert segregert bærekraftig palme, raps, shea, kokos ... Ser du etter en gave til din søster? Da har du kommet til riktig sted.

Staalesen går rett på sak, umiddelbart befinner du deg i et drama der intrige, karakterer og skildringer smeltes sammen til stødig litterær krimkunst. Storesøster er rett og slett en erfaren Staalesen-krim av topp kvalitet.

RELATERTE BØKER