Sangen og katastrofen

Sangen og katastrofen - Ulrik Farestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulrik Farestad
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Sangen og katastrofen.pdf
ISBN
3586156439694

BESKRIVELSE

Diktene i denne samlingen er både klassiske og samtidsrettede, lyriske og illevarslende. Her finnes sonetter og blankvers, så vel som løsere former, og motiver hentet fra kunsthistorien og nyhetsbildet. Felles for dem alle er imidlertid ønsket om å gjenspeile både kontinuiteten og bruddene i sivilisasjonen, i de enkelte liv - sangen og katastrofen. ... men hvis det finnes noe ubesmittet som våker over alt som er og ser forbi de syke stjerneviddene, de golde, havarerte klodene, den skallebleke, sinnsforlatte månen, og ned i bølgene av hverdagsmørke, i fruktbarhetens slam og understrømmer, helt ned til våre blinde dypvannshjerter - tror du at Gud er mindre skremt enn oss? Ulrik Farestad (f. 1984) debuterte som lyriker i 2013 med boken Støv, stjerner, piksler (Bokvennen). Sangen og katastrofen er hans andre diktsamling.

Massemorderen mener sangen hjernevasker barn. Nå har den allerede folkekjære visen, som er Lillebjørn Nilsens oversettelse av Pete Seegers My Rainbow Race, fått en ny vår og ny mening. Sangen og katastrofen book.

Katastrofe hjalp til å skrive sangen «En godt stekt pizza» som deltok i Melodi Grand Prix 2015. Der endte sangen på tredjeplass.

RELATERTE BØKER