Riflene

Riflene - William T. Vollmann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William T. Vollmann
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Riflene.pdf
ISBN
6056041155085

BESKRIVELSE

Jakten på Nordvestpassasjen i det canadiske Arktis var lenge en slags hellig gral blant de store sjøfartsnasjonene på den nordlige halvkule. Willam T. Vollmans Riflene er en fortelling som ved å kombinere historisk materiale og selvbiografisk stoff blant annet får stilt spørsmålet om hva den kan skyldes, denne voldsomme trangen til å underlegge seg stadig flere områder, uavhengig av hvor ugjestmilde de måtte være, og som oftest på bekostning av dem som allerede bor der.«På sitt beste, som når det virkelig røyner på oppe i isødet, tåler den sammenlikning med Herman Melvilles «Moby Dick». Denne leseren følte seg i hvert fall litt som John Franklins mannskap underveis: Ofte fanget i ugjennomtrengelig terreng, og under ledelse av en stormannsgal kaptein, men uten å miste troen på at han i hvilket som helst kapittel kan bryte gjennom og utvide vår verden.»Ole Øyvind Sand Holth, Dagbladet

Er du ute etter en unik, intens og sprø smakssensasjon? Da er Røffe Rifler med maks smak og hele 30% mindre fett noe for deg. De dype riflene gir rom for å sløse litt ekstra med krydderet, slik at chipsen får en kraftig og spennende smak. Språk er 5 bokstaver langt og inneholder 1 vokaler og 4 konsonanter.

Gyldig Salgsmelding påkreves sammen med Gyldig ID. Sako Vixen kal.222Rem.

RELATERTE BØKER