Psykoterapi i utvikling

Psykoterapi i utvikling Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Psykoterapi i utvikling.pdf
ISBN
4216342731222

BESKRIVELSE

Boken formidler oppdatert kunnskap innenfor et vidt spekter av psykodynamisk teori, terapi og forskning. Forståelse av pasienten og pasientens behov står i sentrum i boken, og flere sentrale behandlingsformer og temaer er viet egne kapitler: Distinksjon mellom psykoterapi og psykoanalyse, relasjonell psykoterapi, korttids psykodynamisk psykoterapi, mentaliseringsbasert terapi, allianse i psykoterapi, overføring, motoverføring og projektiv identifikasjon, utviklingspsykologi, arbeid med drømmer i terapi og integrering av psykoterapikunnskap i moderne nevrovitenskap. Boken er velegnet til bruk i undervisning, og henvender seg til alle som arbeider med psykodynamisk psykoterapi, studenter og andre med interesse for dette feltet.

Psykoterapi er ment å rette på disse vanskelighetene gjennom forskjellige tilnærmingsmetoder og teknikker. Boken er velegnet til bruk i undervisning, og henvender seg til alle som arbeider med psykodynamisk psykoterapi, studenter og andre med interesse for dette feltet. Psykoterapi i utvikling.

Kjøp boken Psykoterapi i utvikling (ISBN 9788232100156) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER