Norsk mat

Norsk mat - Lars Barmen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Barmen
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Norsk mat.pdf
ISBN
2516658553526

BESKRIVELSE

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Mange tenker på kjøtt når de tenker på norsk mat hvor det kan nevnes i fleng: svineribbe, pinnekjøtt, får-i-kål og pølser. Dette gjør at de kan servere gjestene mat direkte fra egen hage, til både middag og dessert, i tillegg til hjemmelaget syltetøy og drikke. Mange jakter maten du får servert i fjelllområdene rett utenfor døra, eller fisker den i nærmeste fjellvann.

Før han er klar for stortingsvalget vil han lære seg mer om norsk politikk. Mat generelt i brunsaus ser jeg på som norsk mat. I tillegg har vi jo Grandiosa.

RELATERTE BØKER