Matematiske sammenhenger

Matematiske sammenhenger - Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Matematiske sammenhenger.pdf
ISBN
5445986429910

BESKRIVELSE

Boken er en del av et læreverk på i alt 4 emnehefter, tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, Matematikk 1. Med oppsummering etter hvert kapittel og oppgaver. Har litteraturliste og register.

Utforskende. I læremiddelet er Geogebra integrert. TEMA: Preposisjoner og matematiske begreper Begreper i fokus: Bak, foran, inni, under, oppå, ulike romfigurer Forankring i rammeplanen: "Barnehagen skal bidra til at barna oppdager og undrer seg over matematiske sammenhenger og utvikler forståelse for grunnleggende matematiske begreper. Instruert innlæring vektlegges mindre, samtidig som barnehagen har ansvar for at grunnleggende forståelse for matematiske sammenhenger.

De får et fleksibelt og solid grunnlag for all videre læring - også innenfor andre fag enn matematikk (Duncan m.fl., 2007). Matematiske sammenhenger er et læreverk som er tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, matematikk 1. Stoffet er organisert etter matematiske hovedelementer, serien Matematiske sammenhenger består av elementene Algebra og funksjonslære, Geometri, Tallære og Statistikk og sannsynlighetsregning.

RELATERTE BØKER