Lungefysioterapi

Lungefysioterapi - Eline Thornquist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Thornquist
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Lungefysioterapi.pdf
ISBN
5071494696533

BESKRIVELSE

Lungefysioterapi utkom første gang i 1983 og har etablert seg som en "klassiker" innen fagområdet fysioterapi. I denne boken blir begrepet lungefysioterapi kraftig utvidet. Forfatteren stiller seg kritisk til tradisjonell diagnosetenkning og legger vekt på funksjonsvurderinger som utgangspunkt for behandling. Det gis også en grundig beskrivelse av relevante undersøkelsesmetoder, og vises konkret hvordan man skal gå frem i behandlingen. Denne nye utgaven er oppdatert på relevante områder, bl.a. når det gjelder litteraturreferanser.

M. (2000) "Fysioterapi til voksne på respirator".

hoste, ofte med farget eller blodig ekspektorat (oppspytt) pustevansker (dyspné) smerter eller stikking i brystet; Kjøp Lungefysioterapi fra Bokklubber Det finnes ingen oppskrift i lungefysioterapi som passer for alle pasienter, men det å kunne lese og påvirke pusten er grunnleggende i all lungefysioterapi. Hensikten med boken er å øke innsikten og forståelsen for aktuelle terapeutiske problemstillinger knyttet til kronisk obstruktiv ventilasjonsinnskrenking enten lungesykdommen er medfødt, som ved ... Hostemaskin brukes når det er problemer med å få opp slim hos pasienter med akutt eller kronisk nedsatt hostekraft.

RELATERTE BØKER