Ledelse - å lede mennesker

Ledelse - å lede mennesker - Gunnar Bendixen, Kjell Dahl, Jan Alm Knudsen, Tormod Lindås Olsen, Olepetter Roald | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Bendixen, Kjell Dahl, Jan Alm Knudsen, Tormod Lindås Olsen, Olepetter Roald
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Ledelse - å lede mennesker.pdf
ISBN
8290992664363

BESKRIVELSE

Hva gjør du som leder når svaret ikke finnes, men må skapes av deg og dine medarbeidere i organisasjonen? Ledere og medarbeidere opplever ofte et misforhold mellom den teorien som blir beskrevet i litteratur om organisasjon og ledelse, og hvordan deres egen arbeidshverdag er. Det er ikke nok for en leder å tenke på økonomi og nye organisasjonsstrukturer, en leder må også tenke på personer, grupper, kulturer og den dynamikk som dannes og utvikles i arbeidsrelasjoner. Denne boken gir innspill til dette arbeidet.

Superledelse er å lede medarbeidere til å lede seg selv. Selvledelse er å ta regi i eget liv.

Som leder av en stor kompetansevirksomhet, er ledelse av mennesker min viktigste oppgave. Forfatterne av denne boka har åpenbart dyp og god innsikt i de problemstillinger jeg som leder står overfor. Ledelse i dette perspektivet er ansvarlig ledelse ved å påta seg ansvaret for den andre og for det som er felles.

RELATERTE BØKER