Hunden fra Baskerville

Hunden fra Baskerville - Arthur Conan Doyle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur Conan Doyle
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Hunden fra Baskerville.pdf
ISBN
7529363677186

BESKRIVELSE

En mørk skygge hviler over slekten Baskerville. Den blodige forbannelsen har form av en kjempestor, kullsort hund, og i dens spor følger voldsomme og tragiske dødsfall. Sherlock Holmes får i oppgave å redde den siste ætlingen fra forbannelsens klør, en oppgave som fører ham og dr. Watson ut på de ville, tåkete heiene i Dartmoor og som setter detektivens evner på større prøver enn noen gang.

Bokvennens kriminalbibliotek: Kriminallitteraturens hovedverker, utvalgt og med forord av Nils Nordberg. Leservurderinger (1) Betingelser ... "Hunden fra Baskerville" er mange ganger kåret til verdens beste kriminalhistorie, og er den mest populære av alle historiene om den briljante privatdetektiven Sherlock Holmes og hans trofaste venn og biograf dr.

Slekten Baskerville har siden den onde Sir Hugos dager vært hjemsøkt av en forbannelse, en demonisk hund. Hunden fra Baskerville : en beretning om Sherlock Holmes. Lytt.

RELATERTE BØKER