Evig din

Evig din - Martine Strømsnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martine Strømsnes
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Evig din.pdf
ISBN
1237741189013

BESKRIVELSE

Gittans giftige tunge har påvirket Elvin, og nå har han støtt Maiken fra seg. Må hun reise hjem i vanære, og bli enslig mor til en lausunge? I det minste vil hun ta med seg de farlige hemmelighetene som blir stadig vanskeligere å holde skjult ...

Evig Din er et forandringspreget kjærlighetsalbum. Det er mørkere, det overrasker, har mer brodd og er mer personlig. Kjøp Evig din fra Bokklubber Når kjærligheten taler Mot slutten av sin selvbiografiske bestselger Spis, elsk, lev møtte Elizabeth kjærligheten på Bali.

Mot slutten av sin selvbiografiske bestselger SPIS, ELSK, LEV forelsket Elizabeth Gilbert seg i Felipe - en brasilskfødt mann med australsk statsborgerskap. Tilbake i Amerika lovet paret hverandre evig troskap, men også at de ikke under noen omstendigheter skulle inngå offisielt ekteskap.

RELATERTE BØKER