En mystisk melodi

En mystisk melodi - Cosey | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cosey
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
En mystisk melodi.pdf
ISBN
1427824710223

BESKRIVELSE

Serieskaper Bernard Cosey har aldri lagt skjul på sin beundring for tidlig Disney. I den aller første Mikke-filmen fra 1928 har Mikke allerede truffet Minni, men Cosey går enda lenger tilbake. Han forteller hvordan de traff hverandre, gjennom et intrikat samspill av filmmanus og togturer og måneferder, og en mystisk melodi. Tittelen er inspirert av den klassiske tegnefilmheadingen Silly Symphonies. Coseys tegninger leker også med de gamle avisstripene og deres rastrerte fargetoner. En filosoferende lek med sjangere, i en nydelig strek. Boka er laget for det franske forlaget Glénat, i en serie med prisvinnende tegnere og forfattere som til vanlig ikke lager Disney-historier. Innbundet bok på 64 sider.

Hur var livet för Musse före 1928 innan han slog igenom som hollywoodstjärna? I denna fängslande what-if-historia får vi följa Musse från hans första stapplande steg (som kaninen Owalds manusförfattare!) och vidare på en strulig resa fylld av tåg rymdraketer och ... En Mystisk Melodi. Tilføj ønskeliste Tilføj som favorit Tilføj søgeliste.

Fakta om bogen Titel: En Mystisk Melodi Undertitel: Eller hvordan Mickey mødte Minnie Forfatter: Bernard Cosey Sider: 64 Omslag: Hardback En mystisk melodi av Cosey (2 röster) Inbunden Svenska, 2017-04-28. 199.

RELATERTE BØKER