Det mystiske mennesket

Det mystiske mennesket - Jens Oscar Jenssen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Oscar Jenssen
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Det mystiske mennesket.pdf
ISBN
7266669055113

BESKRIVELSE

I denne boken vil du stifte bekjentskap med Johannes av Korset (1542 - 1591), den kristne mystikkens fremste, og kanskje siste mester. Tradisjonen tro har filosof Jens Oscar Jenssen fremstilt Johannes' lære gjennom en fiktiv dialog som belyser vår egen tids verdensbilde i kontrast til mystikerens. Samtalen beveger seg gjennom de store spørsmålene, om Gud, sjelen, det kontemplative liv, og hva som utgjør den høyeste åndelige erkjennelse et menneske kan oppnå. Johannes' svar tar utgangspunkt i sitater fra hans fire store verk Bestigningen av Berget Karmel, Åndelig sang, Den levende kjærlighets flamme og Sjelens mørke natt.

Av denne grunn er mystikere fra tid til annen kommet i konflikt med de religiøse myndigheter der hvor guddommens radikale forskjell fra mennesket blir betont i den offisielle teologi, og både innenfor vestlig kristendom og i islam er mystikere tidvis blitt ... Det mystiske nord; Tillatt for alle; 50 min; Nordlige Thailand er preget av fjell og tykk skog. For å overleve må både dyr og mennesker leve i harmoni med naturen. Mystiske menneske Hvordan kan et fenomen som menstruasjon oppstå når evolusjonen ellers belønner stram funksjonalitet? Menstruasjonen: Når et biologisk sett så kostbart format har utviklet seg og overlevd må det være noen fordeler - en eller annen viktig funksjon å peke på. Overfamilien Hominoidea omfatter de høyest utviklede primatene, og deles i dag i de to familiene Hominidae (menneskefamilien som inkluder de store menneskeapene i tillegg til mennesker), og Hylobatidae (gibboner).

Varenummer: 9788282200950. Kr 299,-Kr 299,-Kjøp.

RELATERTE BØKER