Bli god i sjakk

Bli god i sjakk - Simen Agdestein | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simen Agdestein
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Bli god i sjakk.pdf
ISBN
9637782094054

BESKRIVELSE

I denne boken introduserer Simen Agdestein, vår fremste sjakkpedagog, en enkel metode for at du på kort tid skal bli en bedre sjakkspiller. Er du nybegynner? Har du spilt en god del, men føler lite framgang? Da vil denne boken være det du trenger for raskt å komme opp på et nytt og høyere nivå. Hvordan bør du starte spillet, hva skal du fokusere på i åpningen? Hva er viktig å gjøre i midtspillet og hva er smart å tenke på når du skal avslutte partiene? Det er snakk om enkle grep, grep som gjør deg til en langt bedre sjakkspiller. Simen Agdestein (født 1967) var lenge Norges mest profilerte sjakkspiller. Han ble Norgesmester som 15-åring. Tre år senere ble han Norges første stormester, den yngste i verden på den tiden. Kort tid senere kom han sågar på landslaget i fotball. Siden 1998 har han drevet sjakklinja på Norges Toppidrettsgymnas med verdensmester Magnus Carlsen og juniorverdensmester Aryan Tari som sine mest kjente elever.

Egentlig har det ikke gått så… For å bli god i sjakk må du tape hundrevis av partier. For å bli veldig god, må du tape tusenvis av partier.

Og med riktige vaner og holdning, kan det være både morsomt og enkelt å bli bedre i sjakk. For å bli bedre i sjakk, bør du lære deg reglene, spille mange partier, gjennomgå spillet ditt, trene på oppgaver, studere sluttspillet, Bli god i sjakk.

RELATERTE BØKER