Vikingenes verden

Vikingenes verden - Kim Hjardar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Vikingenes verden.pdf
ISBN
1171765942035

BESKRIVELSE

Et unikt historisk atlas!Kim Hjardar opplevde stor suksess med praktboka Vikinger i krig, som nå har passert 15 000 solgte. De historiske kartene i boka vakte stor begeistring, og nå har Hjardar fått anledning til virkelig å rendyrke sin lidenskap for kartmakeri. Sammen med de presise korttekstene gir kartene i denne boka en helt ny og lettlest innføring i selve høydepunktene fra vikingtiden, den kanskje mest spennende epoken i norsk historie.NB! Boka fikk nytt omslagsbilde i det nye, reviderte opplaget som utkom i 2015.

Holms Forlag AS. 987 282 266. spartacus.no ...

Odin sendte dem ut hver morgen for at de skulle komme tilbake og fortelle ham alt som skjedde i verden den dagen. Odin bodde i Valhall. Ta turen langs Vikingveien i Vestfold og bli bedre kjent med våre forfedre! Vikingveien starter på Mølen i Larvik kommune. Vikingenes vakre verden Vikingtidens skipsgraver gir et enestående innblikk i den vakre utsmykningen som eliten omga seg med.

RELATERTE BØKER