Til topps i Norges nasjonalparker; 37 fjell på 80 dager

Til topps i Norges nasjonalparker; 37 fjell på 80 dager - Gjermund T. Nordskar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gjermund T. Nordskar
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Til topps i Norges nasjonalparker; 37 fjell på 80 dager.pdf
ISBN
4049502221067

BESKRIVELSE

Fra Jotunheimen og Rondane og fjellparkene i Midt-Norge til kystparkene Ytre Hvaler og Færder, via kystlandskap på Vestlandet og i Nordland til urskog i Øvre Pasvik og vidder i Finnmark. Til topps i Norges nasjonalparker er den første turboken om Norges nasjonalparker. Den tar deg med på en reise på kryss og tvers i hele landet, og inneholder turbeskrivelser, bilder, kart, rutebeskrivelser, praktisk informasjon og fakta om Norges 37 nasjonalparker. Dette er en turbok for både store og små, den erfarne og uerfarne - alle som ønsker å oppleve Norges mest unike natur.

Edle Catharina Norman Norges spiselige planter og bær : vilt, vakkert og velsmakende fra tidlig vår til sen høst. Pris 363,-Spar 36,-5% bonuskroner.

Mange av turene til topps er velkjente turer, som opp på Rondslottet, ... Til topps i Norges nasjonalparker er den første turboken om Norges nasjonalparker. Den tar deg med på en reise på kryss og tvers i hele landet, og inneholder turbeskrivelser, bilder, kart, rutebeskrivelser, praktisk informasjon og fakta om Norges 37 nasjonalparker. Kjøp 'Til topps i Norges nasjonalparker, 37 fjell på 80 dager' av Gjermund T.

RELATERTE BØKER