Støttebok i organisk kjemi

Støttebok i organisk kjemi - Jan Sire | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Sire
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Støttebok i organisk kjemi.pdf
ISBN
7961782334496

BESKRIVELSE

Støttebok i organisk kjemi er ment som en hjelp til studenter som tar begynnerkursene i organisk kjemi ved universiteter og høgskoler. Boken gir en relativt kortfattet og oversiktlig fremstilling av viktige sider ved pensum, med særlig vekt på isomeri, reaksjonsmekanismer og synteser. At boken er på norsk, vil også være en fordel for mange studenter. Jan Sire er cand.real. med hovedfag i kjemi fra Universitetet i Bergen. Han er førstelektor ved Høgskulen i Sogn og Fjordane, der han har ansvaret for kjemiundervisningen på avdelingen for naturfag.

Kjemi 1 - Løselighet: Hvordan regne ut løselighetsproduktet (Ksp) og ioneproduktet (Q) ... Kjøp Støttebok i organisk kjemi fra Bokklubber Støttebok i organisk kjemi er ment som en hjelp til studenter som tar begynnerkursene i organisk kjemi ved universiteter og høgskoler. Boken gir en relativt kortfattet og oversiktlig fremstilling av viktige sider ved pensum, med særlig vekt på isomeri, reaksjonsmekanismer og synteser. Støttebok i organisk kjemi er ment som en hjelp til studenter som tar begynnerkursene i organisk kjemi ved universiteter og høgskoler.

Boken gir en relativt kortfattet og oversiktlig fremstilling av viktige sider ved pensum, med særlig vekt på isomeri, reaksjonsmekanismer og synteser. Støttebok i organisk kjemi er ment som en hjelp til studenter som tar begynnerkursene i organisk kjemi ved universiteter og høgskoler. Boken gir en relativt kortfattet og oversiktlig fremstilling av viktige sider ved pensum, med særlig vekt på isomeri, reaksjonsmekanismer og synteser.

RELATERTE BØKER