Smaken av min vin. Praktisk minnebok for vinelskere

Smaken av min vin. Praktisk minnebok for vinelskere - Eirik Myhr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Myhr
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Smaken av min vin. Praktisk minnebok for vinelskere.pdf
ISBN
6756339313887

BESKRIVELSE

Hvor ofte glemmer vi ikke hva en vin vi likte godt heter? Denne hendige boken i "lommebokformat", som også passer i en innholdsrik dameveske, vil sørge for at du alltid husker det du skal. På hver side kan du skrive ned vinens navn, hvor du kjøpte den, pris og hva du spiste til. Dessuten kan du skrive ned din egen smaksopplevelse av vinen. Et "must" for alle som liker vin, er med i en vinklubb - eller som ønsker å ha med seg en gave til en hyggelig middag. Boken inneholder også mange gode råd om vin og sitater fra vineksperter og kjente personer.

... 73 til 144 av 9004 ... Praktisk prosjektstyring last ned PDF Asbjørn Rolstadås.

Denne hendige boken sørger for at du alltid har oversikten. På hver side kan du skrive ned vinens navn, navn på produsent, druetype, hvor du kjøpte den, pris og hva du spiste til. Kjøp bøker av Eirik Myhr.

RELATERTE BØKER