Om Brecht og Om teater

Om Brecht og Om teater - Jens Bjørneboe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Bjørneboe
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Om Brecht og Om teater.pdf
ISBN
3064443544249

BESKRIVELSE

Jens Bjørneboes samlede artikler om teater som også omfatter hans ikke-fullførte manuskript Brecht - yogi eller kommissær, gir innblikk i forfatterens egen dramatikk samt hans store kunnskaper om teater generelt. Hans synspunkter på dramaets særegne poesi og estetikk bærer preg av at det er den praktisk utøvende dramatiker med sans for teori og teaterhistorie som uttaler seg. Boken inneholder dessuten en rekke Brecht-dikt i Jens Bjørneboes oversettelse.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Jens Bjørneboes samlede artikler om teater som også omfatter hans ikke-fullførte manuskript Brecht - yogi eller kommissær, gir innblikk i forfatterens egen dramatikk samt hans store kunnskaper om teater generelt. Hans synspunkter på dramaets særegne poesi og estetikk bærer preg av at det er den praktisk utøvende dramatiker med sans for teori og teaterhistorie som uttaler seg.

Pintzka var engasjert som Brechts assistent i tre år, og jobbet med Eisler i ni. Nå er han aktuell med boka "Fra Sibir til synagogen", der han forteller fra sitt eget liv.Pintzka har mye å fortelle om Bertolt Brecht og Hanns Eisler også. Bertolt Brecht, egl.Eugen Berthold Friedrich Brecht, 10.2.1898-14.8.1956, tysk dramatiker, lyriker, prosaist, litteraturteoretiker og instruktør, en af 1900-t.s mest fremtrædende og indflydelsesrige, men også kontroversielle tyske forfattere..

RELATERTE BØKER