Inn i virkeligheten

Inn i virkeligheten - Nina Karin Monsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Karin Monsen
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Inn i virkeligheten.pdf
ISBN
6789974849091

BESKRIVELSE

I Inn i virkeligheten forteller Nina Karin Monsen åpent og ærlig om sin barndom og oppvekst i en familie der moren som humanetiker bestemte familiens livssynsmessige fundament. Gjennom hendelser, erfaringer og refleksjoner blir barnet mer og mer utilfreds med de svar - eller mangel på svar - som hun fikk. Det ble starten på en vandring som både innebar et oppbrudd og en oppdagelsesreise inn i en ny virkelighet der troen på Gud spilte en større og viktigere rolle. "Jeg har alltid vært en engasjert person som ikke har vært redd for å uttrykke hva jeg mente om det meste. Intens vil noen kalle det, andre levende og direkte. Et slags naturbarn, kanskje bare en typisk bergenser. Jeg ønsket frihet og hadde behovet for å stå for noe. "

Fra stykkets hjemmeside: Sara og Hanan: «Vi venter i hagen, som steinene venter, som ringdua og svarttrosten og isen og det klare vannet. Vi ... Gutter som kommer inn i disse miljøene forstår at slike holdninger ikke passer i virkeligheten, men er passive i forhold til å endre kodene og holdningene i den virtuelle verden.

... Islamister opererer ikke med verken nasjoner, grenser eller geopolitikk, de deler verden inn i dar al-Harb som betyr Krigens Hus som kjemper mot dar al-Islam som betyr Islams Hus. En flukt inn i virkeligheten Det er mange som vil tenne et lys og minnes de døde søndag.

RELATERTE BØKER