Himmeldronningen

Himmeldronningen - Silje Holtet, Tommy Bredsted | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Holtet, Tommy Bredsted
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Himmeldronningen.pdf
ISBN
4162753884544

BESKRIVELSE

En fortelling om den unge norske storgodsjenta Gørvel Fadersdatter Sparre. Hørespillet handler om maktkamp og lidenskap i en voldsom, brutal, intens, sulten, tørst og fargesterk tid mellom 1532 og 1537. Danmark blir kastet ut i borgerkrig, reformasjonen gjennomføres, og Norge blir endelig knust av Danmark og utslettet som eget rike i de etterfølgende 300 år. Vår hovedperson er 16 år da hun i 1533 inngår et fornuftekteskap med den langt eldre danske riksråd Truid Ulfstand for å sikre sine eiendommer i Norge og Sverige. Gørvel er en historisk skikkelse av gammel norsk kongeslekt. Hun kaster seg overmodig inn i den storpolitiske kampen om den norske tronen. Det burde hun kanskje ikke gjort... Vi møter både erkebiskop Olav Engelbrektsson og fru Inger til Østråt i dette skjebnesterke maktspillet. «Himmeldronningen» er Radioteatrets storsatsing i anledning Grunnlovsjubileet og er laget i samarbeid med Danmarks Radio.

Kjøp boken Himmeldronningen av Silje Holtet, Tommy Bredsted (ISBN 9788242159403) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

«Himmeldronningen» er Radioteatrets storsatsing i anledning Grunnlovsjubileet og er laget i samarbeid med Danmarks Radio. Himmeldronningen. Tittelen på en gudinne som ble dyrket av frafalne israelitter på Jeremias tid.

RELATERTE BØKER