Det er slik òg

Det er slik òg Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Det er slik òg.pdf
ISBN
4066826473525

BESKRIVELSE

Boka inneholder en samling artikler om Vesaas' diktning skrevet av forskere og forfattere med bakgrunn fra kritikk, forskning og skjønnlitteratur. Bidragsyterne er Hans Herbjørnsrud, Steinar Gimnes, Sissel Lie, Bjarte Breteig, Inger Bråtveit, Brit Bildøen, Trude Marstein og Olav Egeberg. Har litteraturliste.

Han har noe somskjer i kroppen hans helt av seg selv, nemlig ticks. Ticks kan være både lyder og bevegelser i kroppen, og det gjør Magnus veldig sliten. Slik håndterer Norge og Sverige corona ulikt.

... Vi har vært samlet hos meg og hatt en fin middag sammen, og det er en stor lettelse ettersom både Nora og jeg setter familien svært høyt, sier Klemp. Norsk serie hvor vi får et innblikk i hverdagen til ti barn som har en ekstra utfordring å leve med.

RELATERTE BØKER