Det er så vemodig mange viser

Det er så vemodig mange viser - Knut Imerslund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Imerslund
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Det er så vemodig mange viser.pdf
ISBN
7795919718308

BESKRIVELSE

Boka inneholder samtaler med noen av Prøysens barne- og ungdomsvenner, visevenner, kunstnervenner, venner fra media og familiemedlemmer. Den viser hvordan minnet om Alf Prøysen lever videre hos dem som kjente han, og gir et bilde av mangesidigheten og spennvidden både i Prøysens liv og i hans diktning.

- Det føles trist og vemodig. - Det er vemodig, selvfølgelig, og jeg har litt angst, men hvor mange ritualer skal du lage? Tida før Nobel-utdelingen er alltid en hektisk periode, så nå er det rett opp dit, sier hun og ... Viser side 1. Fant 99 setninger matching frasen vemod.Funnet i 7 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil.

Det er vemodig å tenke på at jeg er den siste av de som bodde der den gang, de som var like gamle eller ... Den som måtte fortelle leksa den dagen, fikk en pekestokk for å vise på kartet hvor stedene var.

RELATERTE BØKER