Den eventyrlige Simplicissimus

Den eventyrlige Simplicissimus - Hans Jakob Christoffel von Grimmelshausen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Jakob Christoffel von Grimmelshausen
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Den eventyrlige Simplicissimus.pdf
ISBN
6691658436389

BESKRIVELSE

Rammen om historien er Tredveårskrigen, og fra å være en enfoldig bondegutt møter Simplicissmus en særdeles brutal hverdag der ingenting er fastlagt: krig, sykdom og elendighet herjer, øvrigheten er diffus og de religiøse trossetninger på gyngende grunn. Døden er det eneste sikre i tilværelsen og gir fortelleren rik anledning til å beskrive i beske og ironiske episoder hele spekteret av barokktidens viderverdigheter. Boken blir regnet som Tysklands viktigste bidrag til europeisk litteratur på 1600-tallet.

von Grimmelshausen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk.

Som barn bliver Simplicius bortført fra sin bondefamilie af soldater, men kommer senere til at bo hos en eneboer, der giver ham navnet Simplicius, fordi han ... Den Eventyrlige Simplicissimus Bind 2 - H.j.c. Von Grimmelshausen - Bog Indbinding: Hæftet Som barn bliver Simplicius bortført fra sin bondefamilie af soldater, men kommer senere til at bo hos en eneboer, der giver ham navnet Simplicius, fordi han var for så dum, at han ikke engang kunne... Få Den eventyrlige Simplicissimus bind 1 af H.J.C.

RELATERTE BØKER