Alt om iskrem

Alt om iskrem - Olav Birkeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Birkeland
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Alt om iskrem.pdf
ISBN
4847913828535

BESKRIVELSE

En komplett bok om is! På en grundig, men likevel lett tilgjengelig måte, tar Olav Birkeland oss igjennom alt vi trenger å vite for å lage isen selv. Hvordan lage den? Hva slags is kan man lage? Hva slags smaker kan de ha? Mulighetene er mange, og i denne boka får man oppskrifter på is til varme sommerdager, til barnebursdager, til dessert under nyttårsmiddagen eller møtet i gourmetklubben.

Så når du smaker den i romtemperatur så prøv å lage noe som er litt søtere og har litt kraftigere smak en slik du vil at isen skal bli når den er ferdig. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.no! Slik blir iskremen til festdessert Slik tryller du den klassiske to-literisen om til festdesserter! Vaniljeisen er den aller enklest å gjøre noe med, men bruk gjerne krokanis, sjokoladeis eller tress-isen med jordbær, sjokolade og vanilje som utgangspunkt. Så er det opp til deg hvilken iskrem du velger- isen er tross alt til for å kose seg.

Konseptet er tuftet på å hjelpe nye landsmenn i arbeid. De tilstreber også et mest mulig økologisk innhold, per i dag er mellom 50 og 80 prosent av ingrediensene økologiske, og noen iskremer helt.

RELATERTE BØKER