Opprinnelsen til (nesten) alt

Opprinnelsen til (nesten) alt - Graham Lawton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Lawton
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Opprinnelsen til (nesten) alt.pdf
ISBN
4596345124352

BESKRIVELSE

Se verden i nye, lettfattelige og fascinerende sammenhenger. Dette er en praktfull og gjennomillustrert faktabok for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Boken er skrevet av redaksjonen i New Scientist, illustrert av grafikkredaktør i NY Times og Stephen Hawking har skrevet forordet.New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss Opprinnelsen til (nesten) alt! Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier.Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

Read 30 reviews from the world's largest community for readers. From what actually happened in the Big Bang to the ac... Om Opprinnelsen til (nesten) alt.

Badboy bok .pdf Jørn Lier Horst. Norges beste pockettilbud! Kjøp 3 pocketbøker, betal kun 250,- totalt. Velg blant tusenvis av titler.

RELATERTE BØKER