Medarbeidersamtalen

Medarbeidersamtalen - Frøydis Perny Vasset | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frøydis Perny Vasset
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Medarbeidersamtalen.pdf
ISBN
8938972677957

BESKRIVELSE

Medarbeidersamtalen er inspirert av forfatterens forskning og doktoravhandling, blant annet på medarbeidersamtaler i kommunehelsetjenesten. I boken videreutvikler forfatteren en tradisjonell medarbeidersamtale til en samtale man kan bruke i fremtiden. Denne samtalen inngår ikke i et fastlåst og strengt samtaleregime, men er tilpasset den enkelte medarbeider og dennes virksomhet, samt måten virksomheten er organisert på og tiden vi lever i. Medarbeidersamtalen egner seg svært godt for studenter i organisasjon og ledelse. Boken er tilpasset både offentlige og private virksomheter, og kan derfor brukes i ulike utdanninger. Den egner seg også meget godt som oppslagsverk for ledere og medarbeidere, og er også nyttig kurslitteratur, både for kursledere og -deltakere. Frøydis Perny Vasset (dr.philos.) arbeider som førsteamanuensis ved NTNU Ålesund. Vasset har publisert flere artikler om medarbeidersamtalen. Hun har også de siste årene publisert artikler om tverrprofesjonelt samarbeid. Vasset har siden 2001 arbeidet ved sykepleierutdanningen i Ålesund, de siste årene også ved master i Avansert klinisk sykepleie.

Vi må ha en felles forståelse av hensikten med, og innholdet i, medarbeidersamtalen. - Mange synes medarbeidersamtalen er lite nyttig, og til tider direkte ubehagelig, men slik trenger det ikke være, sier Cecilie Lycke, administrerende direktør og grunnlegger av Motivati. Til venstre: Tone Linn Schanche-Mjånes, kommunikasjonssjef i Motivati.

Ei heller en boks vi tikker av. Vi trenger ikke flere skjemaer.

RELATERTE BØKER