Familier

Familier - Silje Hrafa Tjersland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Hrafa Tjersland
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Familier.pdf
ISBN
2055614204204

BESKRIVELSE

Familien er det viktigste barnet har, og nettopp derfor er det så viktig at vi har et felles språk og en felles forståelse rundt temaet. Åpen dialog og kunnskap hjelper barna med å forstå verden, og forhindrer antakelser og fordommer. Hva kaller man Gunnars mammas nye kjæreste? Skal man kalle begge mødrene til Simon for «mamma», eller har han én mamma og én mor? Hvordan ble Anna egentlig til siden fedrene hennes ikke kunne bære henne frem selv? Hva er egentlig en donor? Og hva betyr det å være adoptert? Familier - ulike og unike er laget av barnevernspedagog, artist og mamma Silje Hrafa og viser frem mangfoldet rundt barns familier og nettverk på en varm og humoristisk måte. Det er et viktig pedagogisk verktøy som gir barna kunnskap om og toleranse overfor ulike familieformer, og som gir barna begreper knyttet til familie, slekt, nettverk og hvordan man blir til. Produktet består av et lekehus, 3 bildebøker, 25 pappfigurer og en CD med nyskrevne sanger.

juni 2019; 2018 2019; Privathusholdninger: 2 409 257: 2 439 242: Aleneboende: 928 483: 948 474: Par uten barn: 577 429: 587 608: Ektepar med barn 0-17 år Enestående familier er et landsomfattende aktivitetstilbud for voksne som ofte er alene med barna sine. Tilbudet drives i regi av den frivillige organisasjonen IOGT i Norge.

I tillegg ønsker vi å tilrettelegge for at barn og foresatte kan delta i lærerike aktiviteter i vår […] Familier kan bli med når de har lyst og anledning en helg, men kan bruke helgene til andre ting når det passer bedre. Dette skal være lettvint, uforpliktende og moro å være med på.

RELATERTE BØKER