Familier

Familier - Silje Hrafa Tjersland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Hrafa Tjersland
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Familier.pdf
ISBN
3357513302097

BESKRIVELSE

Familien er det viktigste barnet har, og nettopp derfor er det så viktig at vi har et felles språk og en felles forståelse rundt temaet. Åpen dialog og kunnskap hjelper barna med å forstå verden, og forhindrer antakelser og fordommer. Hva kaller man Gunnars mammas nye kjæreste? Skal man kalle begge mødrene til Simon for «mamma», eller har han én mamma og én mor? Hvordan ble Anna egentlig til siden fedrene hennes ikke kunne bære henne frem selv? Hva er egentlig en donor? Og hva betyr det å være adoptert? Familier - ulike og unike er laget av barnevernspedagog, artist og mamma Silje Hrafa og viser frem mangfoldet rundt barns familier og nettverk på en varm og humoristisk måte. Det er et viktig pedagogisk verktøy som gir barna kunnskap om og toleranse overfor ulike familieformer, og som gir barna begreper knyttet til familie, slekt, nettverk og hvordan man blir til. Produktet består av et lekehus, 3 bildebøker, 25 pappfigurer og en CD med nyskrevne sanger.

Familier Nå som skoler og barnehager holdes stengt må mange familier være mer sammen. Det er utrolig viktig at alle barn blir tatt godt vare på, og at foreldre som har behov for hjelp, sier fra.

Det består av veileder, fire terapeuter og miljøterapeut. Behandlerne kommer hjem til familien tre til fem ganger i uken på tidspunkter som passer familien og er tilgjengelige på telefon hele døgnet. Målgruppene for studiet er profesjonsutøvere som arbeider med barn, unge, eldre, enkeltpersoner, par, familier og grupper innen familievern, barnevern, nav, psykisk helsevern, rusfeltet, pedagogiske institusjoner og helseinstitusjoner, veiledning i ulike sammenhenger og personal- og organisasjonsarbeid. Familier kan ta kontakt selv uten vedtak eller henvisning.

RELATERTE BØKER