Erstatningsoppgjør ved lav invaliditet

Erstatningsoppgjør ved lav invaliditet - Einar I. Lohne | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar I. Lohne
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Erstatningsoppgjør ved lav invaliditet.pdf
ISBN
4775591670829

BESKRIVELSE

Mange skades hvert år i trafikkulykker, i yrkessammenheng eller på andre måter. Selv om den fysiske eller psykiske skaden ikke er stor, kan det økonomiske tapet bli betydelig. Enkelte kan også komme inn i en ond sirkel der elementer som langvarige smerter, bekymringer om fremtiden og dårlig økonomi virker sammen og forsterker hverandre. Noen ganger kan det være vanskelig både medisinsk og rettslig å skille fra hverandre hva som er årsak til hva. En liten invaliditet, et sammensatt årsaksbilde og et betydelig økonomisk tap kan derfor reise vanskelige problemstillinger i et erstatningsoppgjør. Intensjonen med fremstillingen er at flest mulig skadesaker skal ende med et riktig oppgjør.Forfatteren belyser temaer som er særlig aktuelle ved slike oppgjør: årsakssammenheng, bevisvurdering, utmåling, valg av sakkyndige og gjenopptak. Boken retter seg primært mot rettslige aktører som arbeider med erstatningsoppgjør, men vil også kunne være nyttig for skadelidte.

I tillegg utløses et ... stort antall lavinvaliditetsskader ved yrkesskader, skader i hjemmet og på andre måter....

Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Ved samtidig neglekt eller sentralt sensibilitetstap : kan det gis et tillegg på inntil 10 prosent invaliditet. Ved samtidig afasi kan det gis et tillegg på : inntil 20 prosent invaliditet.

RELATERTE BØKER