Poesi

Poesi - Paal-Helge Haugen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paal-Helge Haugen
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Poesi.pdf
ISBN
7007656914950

BESKRIVELSE

Paal-Helge Haugen er ein av Noregs mest sentrale lyrikarar. På 60-talet tilhøyrde han den mykje omtala Profilgenerasjonen, og han var tidleg ute med ei orientering mot orientalsk lyrikk: japansk haiku og kinesiske dikt. Seinare retta han blikket mot den amerikanske moderne lyrikken.Dikt i samling 1965-1995 inneheld Paal-Helge Haugens samla diktproduksjon i perioden, med unntak av omsetjingar og bøker som er skrivne i samarbeid med andre lyrikarar. Her finst og nokre lause dikt som ikkje har vore trykt i bokform.

Denne fargen er også flott inntil gråfarger som 8094 Dunkel og 7354 Sort Pepper. Poesi slam er en konkurranse hvor deltakerne framfører egne tekster. Den befinner seg i krysningspunktet mellom diktopplesning, standup og spoken word.

SKROLL NEDOVER SIDEN FOR Å SE FLERE DIKT. Publisert: 3.

RELATERTE BØKER