Norske gater og plasser

Norske gater og plasser - Peter Butenschøn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Butenschøn
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Norske gater og plasser.pdf
ISBN
4968051331743

BESKRIVELSE

I Norske gater gir forfatteren og arkitekten Peter Butenschøn og fotografen Guri Dahl en enestående oversikt over de viktigste og vakreste gatene og plassene i Norge. Fra Karl Johan i Oslo til Kjerkgata i Rørøs, fra Storgata i Kirkenes til Pollen i Arendal: Norske gater tar for seg store og små, prestisjefylte og hverdagslige norske byrom over hele landet. Felles for dem alle er at de har spilt en viktig rolle både i den norske kulturen og for lokalsamfunnene som tar dem i bruk. Resultatet er en unik og rikt illustrert praktbok, som gir et levende og annerledes bilde av Norge før og nå.

Spaserer du fra Kongens Plass, ned Kai-bakken til Rådhusplassen, vil du trolig Norske gater og plasser tar for seg store eller små, prestisjefylte eller hverdagslige norske byrom over hele landet. Felles for dem alle er at de har spilt en viktig rolle både i den norske kulturen og for lokalsamfunnene som tar dem i bruk.

Bodø. Larvik ... I Norske gater gir forfatteren og arkitekten Peter Butenschøn og fotografen Guri Dahl en enestående oversikt over de viktigste og vakreste gatene og plassene i Norge.

RELATERTE BØKER