Medisin ombord

Medisin ombord Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Medisin ombord.pdf
ISBN
1978649266446

BESKRIVELSE

Medisin om bord er en praktisk og lettfattelig håndbok i førstehjelp og grunnleggende medisin for sjøoffiserer og studenter ved maritime høyskoler, og den gir en utfyllende beskrivelse av forebygging, behandling og oppfølging av medisinske tilstander til sjøs. Boken er i det vesentlige symptombasert og bygd opp etter kroppens organsystemer. Med hjelp av gode illustrasjoner gir den konsis instruksjon i undersøkelser og behandling som kan utføres om bord. Emner som flerkulturelle miljøer, krigssituasjoner til sjøs, arbeid med helse, miljø og sikkerhet og retten til omsorg og trygd for sjøfolk er også tatt med. Selv om boken er særlig rettet mot sjøfolk, vil alle institusjoner som gir undervisning i førstehjelp og basal medisin, ha glede av den. Medisin om bord er redigert og delvis forfattet av Aksel Schreiner, som har 40 års erfaring som indremedisiner og 20 års erfaring som leder for Radio Medico, og av Leif Aanderud, som er anestesilege med høy kompetanse i akutt medisin, brannskader og dykkermedisin. DVD DVD-en bestilles fra: Norsk senter for maritim medisin Yrkesmed. avd. 5221 Haukeland universitetssykehus Direkte 55973862 og 55973627 Telefaks: 55975137 Adresse: Norsk senter for maritim medisin Yrkesmedisinsk avdeling Haukeland Universitetssjukehus Jonas Lies vei 65 5021 Bergen Epost: [email protected]

Gunnar Hasle: Godt utvalg av forbindingssaker, kompresser, sysaker for kutt, lokalbedøvelse (Xylocain) for sår som skal sys, utstyr for spjelking. Malariaprofylakser › Medisin › Cand.med.-utdanning (763101) Listen kan inneholde feil dersom utdanninger mangler NUS-koder.

Reiser du til land utenfor EØS er grensen tre måneder. Legemidler som inneholder narkotiske stoffer eller anses som dopingmidler kan ikke medbringes for lenger enn én måned av gangen. Medisin har tre betydninger: Medikament Legevitenskap Universitetsutdannelse som fører frem til medisinsk embetseksamen Opprinnelig ble ordet medisin brukt om legevitenskap som i hovedsak baserte seg på bruken av medisiner (i motsetning til kirurgi).Innen helsevesenet brukes begrepet medisin fortsatt ofte i denne opprinnelige betydningen for å markere skillet mellom de to spesialgrenene ... Medisin ombord er en flott bok.

RELATERTE BØKER