Her er jeg! Hvem er du?

Her er jeg! Hvem er du? - Jesper Juul | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jesper Juul
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Her er jeg! Hvem er du?.pdf
ISBN
5782829729391

BESKRIVELSE

Boken handler om nærvær, respekt og grenser mellom voksne og barn. Den beskriver hvordan vi som mennesker kan avgrense oss i forhold til andre mennesker, inkludert små og store barn, slik at ingen kommer til skade og slik at kvaliteten på kontakten blir så god som mulig.

Mitt problem er at jeg syns noen ganger det er vanskelig å si hvem jeg er. Ikke navnet mitt og sånt, men hvem jeg ER! Er jeg snill, er jeg slem? Er jeg typisk 14tiss? Hvem er jeg? Jeg skulle så gjerne hatt et klart svar på det, men det er vanskelig.

Når du har funnet ut hvor du er, er det neste steget å finne ut hva du vil finne veien til. Her er jeg! Hvem er du? handler om det som med et gammeldags uttrykk heter "å sette grenser for barn". Det beskriver hvordan vi som mennesker kan avgrense oss i forhold til andre mennesker - ... Reglene for hvem som har rett på norsk statsborgerskap har blitt endret flere ganger.

RELATERTE BØKER