Det femte offer

Det femte offer - J.D. Barker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.D. Barker
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Det femte offer.pdf
ISBN
7149843701295

BESKRIVELSE

Etterforsker Sam Porter og teamet hans har blitt tatt av saken hvor de jaktet på Anson Bishop, Den fjerde ape-morderen. Så blir liket av en ung jente funnet frosset inn i isen i Jackson Park Lagoon. Hun blir identifisert som Ella Reynolds, forsvunnet for tre uker siden. Men hvordan kom hun dit? Innsjøen frøs til is måneder tidligere. Så hvorfor blir hun funnet med klærne til en annen forsvunnen jente, som ble meldt savnet for to dager siden?Mens etterforskerne i Chicago-politiet prøver å finne svarene på dette, fortsetter Sam Porter i hemmelighet sin jakt på 4AM-morderen, vel vitende om at raskeste vei til Bishop går via moren hans. Et slørete fotografi fører ham fra Chicago til gatene i New Orleans, hvor han snubler inn i en verden mer brutal enn han har kunnet forestille seg.

Så blir liket av en ung jente funnet frosset inn i isen i Jackson Park Lagoon. Pris: 146,-. heftet, 2019.

Så er det meg og dette med amerikanske thrillere, da. Om «Den fjerde ape ... Fant det femte mulige offeret til kypriotisk seriedrapsmann Kypriotisk politi har funnet nok et lik innsjøen der en kvinne ble funnet død i en koffert for en uke siden. Kjøp Det femte offer fra Bokklubber Etterforsker Sam Porter og teamet hans har blitt tatt av saken hvor de jaktet på Anson Bishop, Den fjerde ape-morderen.

RELATERTE BØKER