Branntetting

Branntetting - Hjalmar Ottesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hjalmar Ottesen
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Branntetting.pdf
ISBN
8819464751083

BESKRIVELSE

Denne håndboka viser hvordan branntetting ogmaling av kabler skal utføres i praksis. Den giroversikt over de vanligste produktene og hvordan disse skal brukes.Ved siden av den praktiske veiledningeninneholder boka også en del av det teoretiskegrunnlaget for forskriftsmessig branntetting.Boka er beregnet både på entreprenør og montør innen fagene elektroinstallasjon og VVS, men også arkitekter og konsulenter vil ha nytte av den.Boka er et bidrag til å få redusert de storekostnadene som branner utgjør hvert år.

Krav til branntettingen gjelder enten du skal bygge nytt eller oppgradere et eksisterende bygg eller tunnel. Branntetting av gjennomføringer Oktober 2014. Eksempel på branntetning i gjennomføring.

FireSeal har et bredt sortiment som tilbyr en komplett løsning for alle installasjoner som krever branntetting. Alle produkter er typegodkjent av SINTEF. Branntetting skal forhindre brann- og røykspredning mellom brannceller.

RELATERTE BØKER