Barnet som ikke ble

Barnet som ikke ble - Jane Flohr, Kjersti Wold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Flohr, Kjersti Wold
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Barnet som ikke ble.pdf
ISBN
1520694001578

BESKRIVELSE

Å miste et barn er å miste en del av sin fremtid. Det gjelder enten barnet dør i mors mage eller under fødselen. Mellom 15 og 25 prosent av alle svangerskap fører ikke til et levedyktig barn. Denne boken har fokus på den sorg og de eksistensielle problemer som kan oppstå etter en spontanabort, en senabort eller en dødfødsel. Boken bygger på erfaringer som er kommet til uttrykk på nettstedet www.barnetsomikkeble.no. Her har kvinner og menn delt sine opplevelser og sine spørsmål. I samarbeid med fagfolk belyser forfatterne på en informativ og bevegende måte hva som kan skje når det barnet en ønsket seg døde på veien mot hverdagen og livet.

Alle LUBs ... - Hvis ikke barna opplever at ... vil vi mer enn noe annet beskytte dem mot alt vondt.

... Selv om egget eller sæden skulle være donert av en norsk statsborger som ønsker å overta barnet, blir ikke barnet norsk før foreldreskapet er overført.

RELATERTE BØKER