Trening og treningsplanlegging i orientering

Trening og treningsplanlegging i orientering - Asbjørn Gjerset, Egil Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gjerset, Egil Johansen
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Trening og treningsplanlegging i orientering.pdf
ISBN
3756462226361

BESKRIVELSE

Denne boka legger hovedvekten på trening og utvikling av treningsplaner for orienteringsløpere.Trening er systematisk påvirkning av organismen over tid, med sikte på endring av de fysiske, tekniske, psykiske og sosiale forutsetningene som ligger til grunn for prestasjonsevnen. Vil du bli best mulig i orientering, må du blant annet ha god utholdenhet. Derfor bør utholdenhetstrening stå sentralt.De tre første delene i boka tar for seg viktige forhold ved prestasjoner og prestasjonsevne, forklarer sentrale treningsprinsipper og beskriver treningsmetoder, treningsøvelser og virkningen av trening ved forskjellig intensitet og varighet. Del fire i boka handler om treningsplanlegging.Boka henvender seg til alle som er interessert i å utvikle sine kunnskaper om trening og treningsplanlegging i orientering, men alle andre som er interessert i trening, vil ha glede av å lese boka.

Øvelsene har samme nummer som i lærebøkene. Les mer om øvelsene og legg dem inn i treningsplanen.

Bedringens vei .pdf last ned Aksel Selmer. Sport8-Norgescup Orientering; Sport8Cup skiorientering; Norgescup presisjonsorientering; Terrengsperringer; Terminlister og sesongplaner; Camp Norway; O-idol; Link til konkurranser med GPS-tracking; Lover og regler Lover og regler (NOF) Idrettens lover (NIF) Annet Sponsorer og partnere; Forsikringer Trening og trenings-prinsipper Kristian Hoel Kongsberg, 13. november 2016.

RELATERTE BØKER